Dear Karabum Princess,

Masihkah dikau ingat dengan artikel teaser Hajjah Karabum Sale tidak lama dahulu? Kini bagi menepati janji (ku padamu), kami kongsikan informasi lengkap apa yang menariknya SALE Karabum kali ini.

Kita mulakan dengan informasi asas, iaitu tarikh. Hajjah Karabum Sale akan bermula pada 23 Julai sehingga 26 Julai 2020 iaitu selama 4 hari. Cukup untuk anda pujuk kesayangan masing-masing untuk hadiahkan koleksi karabum kepada anda (kongsikan artikel ini dengan mereka tau).

Ada 3 Medium kami sediakan untuk Sale kali ini, iaitu Website (https://karabumhq.com/) , pesanan melalui aplikasi WhatsApp dan tak ketinggalan juga, boleh walk-in di kesemua butik Karabum.

7 Jenis Koleksi.

Tahu apa yang akan buat anda rasa excited? Ini dia, 7 koleksi akan ditawarkan termasuk koleksi baharu kami yang dilancarkan serentak dengan acara Hajjah Karabum Sale kelak.

  1. Isabela RM65 (NP: RM93.10)
  2. Rose Violet RM69 (NP: RM93.10)
  3. Levisa RM65 (NP: RM93.10)
  4. Seroja RM88
  5. Others RM45 (NP: RM89)
  6. New Arrival RM88 (NP: RM93.10)
  7. Kids New Arrival RM52.

Kids New Arrival? Apakah?!

Perasan tak nombor 7 tu, Kids New Arrival. Benar, ianya merupakan koleksi sedondon untuk anak gadis tercinta anda.

Tak dapat sedondon ketika Raya Puasa haritu, sad no more, rebut peluang kali ini untuk dapatkan koleksi baru kami dan gayakan bersama anak gadis anda. Awas, orang sekeliling anda akan terpegun. Ini serius!

Penghantaran Percuma Untuk Order Melebihi RM250!

Jumlah order anda melebihi RM250? Jangan risau, kos penghantaran kami tanggung, anda tidak perlu bayar sebarang kos penghantaran. 😀

No Return and Exchange

Harus kami ingatkan yang tiada sebarang pemulangan atau penukaran dibenarkan untuk kesemua item dibawah promosi kali ini. Akan tetapi jangan risau, kualiti Kurung Karabum amat kami titik beratkan, hanya yang terbaik untuk anda semua.

OMG Karabum! Kami Tak Sabar Untuk Join SALE you guys kali ni!

Kami pun sama! Nak tahu dekat mana Hajjah Karabum Sale akan berlangsung? Ada 3 medium kami sediakan untuk anda!

Anda boleh klik SALE Page kami dan lihat koleksi yang kami tawarkan! Dengan hanya klik dan beli menggunakan hujung jari, baju anda akan kami pack & wrap elok—elok dan hantarkan terus ke pintu rumah (guna courier).

Oh ya jangan lupa bookmark https://karabumhq.com/ , senang nanti, SALE jalan je terus click and buy!

  • WhatsApp Rasmi Karabum

Biar benar?! Ya Benar. Anda boleh dapatkan koleksi kami hanya melalui pesanan WhatsApp, ini kami lakukan tak lain tak bukan hanya untuk memudahkan pelanggan tercinta membeli-belah koleksi kegemaran.

  • Butik-Butik Karabum

Yaaa, Hajjah Karabum Sale akan turut berlangsung di ketiga-tiga cawangan butik kami. Berikut kami kongsikan alamat dan waktu operasi Butik Karabum. Tunggu apa lagi, isi minyak kereta siap-siap dan serbu butik kami! Tarik sekali kesayangan anda biar dia ikut okay!

Kunjungi kami

WAKTU OPERASI
Selasa – Khamis
11.00 pagi – 6.30 Petang
Jumaat – Ahad
11.00 Pagi – 8.30 Malam
Isnin [Tutup]

KARABUM KL
StarParc Point, E-03-08 Level 3,
Jalan Taman Ibu Kota, 53300 Kuala Lumpur
[ Waze : Karabum Boutique KL ]

KARABUM SHAH ALAM
No 30-1, Jalan Selasih K U12/K,
Cahaya Alam, Selangor
[ Waze : Karabum Boutique Shah Alam ]

KARABUM BOUTIQUE JB
NO. 66, 01, Jalan Perjiranan 2, Bandar Dato Onn,

81100 Johor Bahru, Johor

[ Waze Karabum Boutique JB ]

Comments (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *