Saat Hajjah Karabum Sale diumumkan haritu, kami tahu ramai yang teruja dan gembira dengan apa yang diumumkan, tawaran hebat digabung dengan kehadiran Kurung Kirana sedikit sebanyak menjadikan hari-hari pelanggan kami, menjadi indah dari kebiasaan. Rasa gembira dia dah macam kita dengar pengumuman kebenaran rentas negeri oleh Perdana Menteri tempoh hari.

Demi memenuhi permintaan tinggi pelanggan setia Karabum, tanpa melengahkan masa, dengan ini kami mengumumkan *drum roll*, Hajjah Karabum Extended Sale!

Yes! Jualan tempoh hari akan kami lanjutkan bermula 27 Julai sehingga 30 Julai 2020 di kesemua medium pembelian kami bagi memberi peluang kepada lebih ramai pelanggan mendapatkan Kurung berkualiti tinggi kami pada harga yang tidak tinggi.

APA YANG DITAWARKAN?

Kami faham, ada antara kita yang dah “aimed” untuk mendapatkan Kurung Karabum kegemaran tapi tak sempat untuk dapatkan sebelum 26 Julai 2020. Takpe, jangan risau sis,benda boleh bincang, Karabum akan kekalkan penawaran yang sama, tak lain tak bukan supaya setiap apa yang dihajatkan akan dapat dibeli. Suka kan?

SAH UNTUK SEMUA MEDIUM PEMBELIAN KE SIS?

Ini satu lagi berita gembira yang kami bawakan untuk anda, extended sale kali ini sah di kesemua medium pembelian Karabum.

Macam biasa, boleh beli di website karabumhq.com, butik-butik karabum dan tak cukup dengan tu boleh juga beli melalui aplikasi WhatsApp dimana team kami sentiasa bersemangat untuk memberikan terbaik untuk anda.

WAKTU OPERASI BUTIK MACAM MANA KAK?

Bagi waktu operasi butik-butik Karabum, juga dilanjutkan seperti berikut, baca elok-elok tau, takut terlepas waktu SALE, nanti rugi.

WAKTU OPERASI

27 JULAI 2020 – 29 JULAI 2020
10.00 Pagi – 10.00 Malam
30 JULAI 2020
10.00 Pagi – 6.30 Petang

KARABUM KL
StarParc Point, E-03-08 Level 3,
Jalan Taman Ibu Kota, 53300 Kuala Lumpur
[ Waze : Karabum Boutique KL ]

KARABUM SHAH ALAM
No 30-1, Jalan Selasih K U12/K,
Cahaya Alam, Selangor
[ Waze : Karabum Boutique Shah Alam ]

KARABUM BOUTIQUE JB
NO. 66, 01, Jalan Perjiranan 2, Bandar Dato Onn,
81100 Johor Bahru, Johor
[ Waze Karabum Boutique JB ]

Satu langkah yang kami di Karabum, harap dapat meneruskan keceriaan hari-hari anda tak kira walau apa situasi yang kita hadapi. Jumpa you guys nanti okay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *