Dear Princess,

Tengah sedih terlepas SuperHit haritu ke tu? Dah jangan sedih, kami ada satu berita gembira nak bagitahu ni. Demi menggembirakan semua pelanggan dan pengikut setia Karabum, kami dengan ini mengumumkan, SuperHit 2.0 akan diadakan bermula 10-13 September 2020! [SHOP NOW!]

KLIK UNTUK MEMBELI SEKARANG

Tarikh dah tahu, jadi dimana SuperHit 2.0 ni berjalan? Macam biasa, akan berlangsung di laman web kami karabumhq.com dan jugaa di Butik-butik Karabum KL, Shah Alam dan Johor Bahru.

Terlepas segala promosi SuperHit 1.0 haritu? Jangan sedih, kesemua promosi akan kami kekalkan dan anda ada 4 Hari sahaja untuk rebut setiap promosi yang ada termasuk Baju Kurung favourite masing-masing.

Akan ada 5 DEALS besar yang cukup best melibatkan koleksi-koleksi terbaik kami termasuk apa tau, termasuklah koleksi baru (!) yang kami lancarkan serentak dengan jualan SuperHit Sale ni.

KARABUM MODEN MINI KURUNG [SHOP NOW]

Memperkenalkan, Karabum Moden Mini Kurung (ini yang best pasal Moden Mini ni). Koleksi baru ini akan mula pada harga rasmi RM79.90, murah dan berbaloi kan? Tahu apa lebih gempak? Sempena SuperHit Sale, harga Moden Mini akan dikurangkan kepadaaaa RM69.30!

Maka barangsiapa yang terlepas SuperHit Sale ni, maka rugilah dia.

LUBNAA [BELI LUBNAA], KIRANA [BELI KIRANA] DAN SEROJA [BELI SEROJA]

Kurung Lubnaa, berharga RM79.00 ketika SuperHit 2.0 Sale 10 September, Standby untuk beli ok!

KLIK UNTUK MEMBELI LUBNAA

LUBNAA, merupakan koleksi bertemakan Kurung Pahang berelemen Klasik akan ditawarkan pada harga RM79.00, begitu juga dengan Kirana serta Seroja turut berharga RM79.00 sehelai.

KLIK UNTUK MEMBELI KIRANA
KLIK UNTUK MEMBELI SEROJA

ROSE VIOLET, LEVISA DE CUBA, ISABELA SAN DIEGO

Rose Violet hanya RM58.00! Hanya ketika SuperHit 2.0 Sale 10 September ini!

KLIK UNTUK MEMBELI ROSE VIOLET

Rose Violet atau lebih mesra dipanggil RV merupakan rekaan favorite penulis. Baju yang cukup cantik dan memikat ini akan ditawarkan pada harga RM58.00 sahaja! Selain RV, Levisa De Cuba dan Isabela San Diego juga berharga RM58.00 bersempena dengan SuperHit Sale 2.0.

KLIK UNTUK MEMBELI LEVISA
KLIK UNTUK MEMBELI ISABELA SAN DIEGO

Ini, kalau terlepas promosi ni, auto menangis tak berlagu sis.

OTHER COLLECTION

Other collections ialah merupakan koleksi-koleksi terbaik Karabum yang kami putuskan untuk ditawarkan pada harga RM50 sahaja! Jadi, nanti alert tau.

KIDS COLLECTION

Karabum ada koleksi untuk kanak-kanak, biar bener? Ya benar, KAMI ADA KOLEKSI KIDS yang cukup cute, comel dan cute.

Tahu apa yang lagi cute? Harga promosi untuk KIDS lagi cute. Akan ditawarkan pada harga cuma RM50.00, si kecil akan auto tersenyum girang dihadiahkan Kurung Karabum Kids yang comel-comel.

FREE SHIPPING, FREE SHIPPING FOR ALL

Apa dia?? Free Shipping? Siapa je yang tak suka dengan Free Shipping kan. Jadi untuk SuperHit Sale 2.0 nanti,  kami akan berikan FREE SHIPPING UNTUK SETIAP ORDER!

Woohoo!

GENERAL RULES

Ini peraturan manja-manja je sempena dengan SuperHit Sale 2020. Ada beberapa yang kami perlu beritahu seperti dibawah ni:

NO EXCHANGE

Bahasa mudah dia TIADA PERTUKARAN untuk kesemua produk Kurung yang diletakkan dibawah kategori PROMOSI. Kiranya, untuk item promosi, pertukaran tidak dibenarkan atas sebab-sebab tertentu.

Ok dah itu je peraturan yang perlu diikut. Jadi, nanti get ready, jangan tersalah pilih tau. Ukur siap-siap saiz terkini.

Lepastu 10 September ni, buka website karabumhq.com, klik beli terus. Lagi best, bagi korang yang berdekatan dengan Butik KL, Butik Shah Alam dan Butik JB, nanti boleh beratur siap-siap masa hari SALE 10 hingga 13 September 2020 nanti.

Jadi, jangan lupa semua temujanji kita bermula 10 SEPTEMBER SEHINGGA 13 SEPTEMBER 2020. Dekat mana nak dating? Dekat website karabumhq.com dann butik Karabum.

Kunjungi kami

WAKTU OPERASI
Selasa – Khamis
11.00 pagi – 6.30 Petang
Jumaat – Ahad
11.00 Pagi – 8.30 Malam
Isnin [Tutup]

KARABUM KL
StarParc Point, E-03-08 Level 3,
Jalan Taman Ibu Kota, 53300 Kuala Lumpur
[ Waze : Karabum Boutique KL ]

KARABUM SHAH ALAM
No 30-1, Jalan Selasih K U12/K,
Cahaya Alam, Selangor
[ Waze : Karabum Boutique Shah Alam ]

KARABUM BOUTIQUE JB
NO. 66, Jalan Perjiranan 2, Bandar Dato Onn,
81100 Johor Bahru, Johor
[ Waze Karabum Boutique JB ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *