Dahlea, satu nama yang indah kami pilih untuk menggambarkan betapa cantik dan istimewanya koleksi terbaru Baju Kurung Karabum yang akan dilancarkan pada 12 November kelak.

Jika anda merasakan DAHLEA sama je dengan koleksi Kurung lain di pasaran, anda tersilap.

APA YANG MENARIK MENGENAI DAHLEA?

HARGA! YES HARGA YANG MENARIK TENTANG DAHLEA!

Bakal ditawarkan pada harga normal RM93.10,  akan ada harga Early Bird price dimana DAHLEA akan ditawarkan pada harga serendah RM69.90 hanya pada 12 & 13 November (Khamis & Jumaat)!

Macam mana nak dapat harga RM69.90 tu? Mudah je sis, isi je borang daftar minat dibawah kami akan hantar free reminder untuk anda rebut DAHLEA pada harga RM69.90!

Terlepas harga RM69.90 tu memang auto rugi menangis tak berlagu dibucu katil. Jika terlepas, DAHLEA boleh didapatkan pada harga Super Jimat RM88 sahaja!

Oh ya! Kurung Dahlea hadir dengan beberapa ciri menarik dan eksklusif antaranya:

2 Poket tersembunyi dibahagian depan baju Kurung Dahlea!

Kenapa 2 dan bukannya 1 atau 3 poket?

Kita hidup di zaman masing-masing gunakan sehingga 2-3 smarpthone serentak. Kehadiran poket pada DAHLEA sekaligus menyelesaikan masalah cari smartphone dalam beg tak jumpa sebab bermacam-macam ada dalam beg tu”.

Letakkan sahaja dalam poket depan, settle.

2 poket ini juga membantu disaat ingin menyimpan kunci kereta atau duit syiling atau nota kiriman orang yang meminati anda.

Kenapa bukan 3 poket di depan? Tak pernah dibuat orang ada 3,4 poket pada baju Kurung. 2 sahaja sudah mencukupi.

DAHLEA, merupakan baju Kurung moden yang hadir dengan 11 pilihan rekaan corak dengan motif Bunga sebagai corak utama. Kesemua 11 corak bakal membuatkan anda tampil yakin, tampil menawan dan tampil dengan perasaan bangga betapa cantiknya anda di Pejabat hari ini berbaju Kurung DAHLEA.

EDISI TERHAD AKA LIMITED EDITION

Menjadi tradisi Karabum dimana kebanyakkan Kurung yang dihasilkan adalah cukup eksklusif dan terhad. Ini bagi menjaga kualiti dan menjamin rasa exclusive pada setiap keluaran.

Sama juga DAHLEA, suka untuk kami ingatkan bahawa koleksi DAHLEA adalah Kurung edisi khas yang jika anda terlepas untuk membelinya DAHLEA, maka tiada peluang kedua buatmu.

Jadi jangan terlepas ok? Isi je borang daftar minat dibawah dan kami akan hantar peringatan percuma ataupun bahasa mudahnya REMINDER.

 

ITU JE KE CIRI KURUNG DAHLEA?

Tidak. DAHLEA turut mengekalkan apa yang sedia cemerlang dalam siri Koleksi Kurung Karabum. Diperbuat menggunakan English Cotton material, kualiti penghasilan Kurung Moden ini dikawal ketat bagi menjamin kualiti.

Terdapat zip dibahagian penting terutamanya bahagian tangan, menjadikan ianya mesra wuduk. Tak cukup dengan tu, zip juga dsediakan dibahagian belakang baju sekaligus menjamin impak keselesaan maksima buat si pemakai.

NAMPAK GAYA TAK SABAR DAH NAK REBUT DAHLEA NI CEPAT-CEPAT KAN.

Ok, apa yang you guys perlu buat ialah cuma isi borang daftar minat dekat bawah senang kami nak hantar Free Reminder yang DAHLEA harga RM69.90 dah bermula!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *