Pabila menghampiri penghujung, ada satu acara yang kami cukup bersemangat untuk jayakan. Walaupun tahun 2020 ini kita diuji dengan pandemic, namun itu tidak mematahkan semangat kami yang berkobar-kobar.

Memperkenalkan Karabum Warehouse Sale Online! Tak dapat buat event, tak mengapa! Kita adakan jualan penghabisan stock besar-besaran secara online untuk semua peminat Baju Kurung mendapatkan Kurung kegemaran masing-masing.

Banyak kelebihan bila Jualan Hebat Baju Kurung ni dibuat secara Online, yang paling hebat atau best sudah tentu harga yang kami akan tawarkan!

Terdapat lebih kurang 17 koleksi (YES!) termasuk dua koleksi kanak-kanak yang akan kami tawarkan pada harga tak masuk akal untuk anda!

LEVISA, ISABELA, ROSE VIOLET, KIRANA KIDS, LUBNAA KIDS, CHALEDA, SIGEK, KAYLA

Kesemua Kurung diatas akan ditawarkan pada harga tak masuk akal RM38.10!

 

SEROJA, KIRANA, LUBNAA, MODEN NIEKA X, MODEN MINI 2020, MIQAILA

Bagi baju Kurung yang disebut diatas, akan ditawarkan pada harga serendah RM52.10! Satu tawaran yang anda tidak akan jumpa dimana-mana, percayalah!

STAR OF THE SHOW!

Yes kami ada Star of the Show atau highlight of the Show dimana DAHLEA KURUNG akan ditawarkan pada harga promosi serendah RM69.90 sahaja!

DAHLEA Kurung, merupakan koleksi Kurung terbaru kami yang dilancarkan khas bersempena Warehouse Sale 2020 kali ini bagi memeriahkan lagi acara ini. Ia hadir dengan dua poket dihadapan dengan corak bermotifkan bunga.

Berminat nak tahu lebih lanjut mengenai Karabum Warehouse Sale ni? Anda boleh isi borang dibawah, kami akan hantar free reminder supaya you guys tak terlepas WAREHOUSE SALE kali .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WAREHOUSE SALE 2020 STARTS IN
Register now!
x