Karabum did it again! Nantikan SOPHIA, keluaran edisi terhad kami yang akan buat anda tak senang duduk untuk mendapatkan Baju Kurung kami kali ini. Bakal dilancarkan bersempena Jualan Akhir Tahun Karabum akan datang, SOPHIA boleh mula didapatkan pada 25 December 2020!

Siapakah SOPHIA, mampukah beliau memikat hati pelanggan Karabum?

SOPHIA direka khas dari segi rekaan dan corak yang ditampilkan. Terdapat 6 corak yang cukup abstrak dan berbeza dari apa yang kami tampilkan sebelum ini. 6 Corak tersebut amat-amat terhad dan jika anda terlepas untuk mendapatkan SOPHIA pada hari pelancaran kelak, anda berkemungkinan besar akan stress terduduk. Jadi, elakkan stress, dapatkan SOPHIA.

Itu mengenai corak, sebenarnya yang paling menarik ialah mengenai rekaan baju kurung itu sendiri. SOPHIA dihasilkan berkonsepkan kebaya kurung yang amat-amat menawan. Satu gabungan yang cukup untuk menjadikan anda secantik Nyonya, seayu si Gadis Melayu terakhir.

Gayakan SOPHIA kemana sahaja, anda bakal membuatkan mereka yang memandang tidak berkelip, tertanya-tanya dimanakah anda menjumpai baju kurung seumpama SOPHIA. Malang bagi mereka kerana SOPHIA adalah baju kurung kebaya Edisi Terhad yang anda dan beberapa yang lain sahaja sempat memilikinya.

ITU JE KE CIRI KURUNG SOPHIA?

Tidak. SOPHIA turut mengekalkan apa yang sedia cemerlang dalam siri Koleksi Kurung Karabum. Diperbuat menggunakan English Cotton material, kualiti penghasilan Kurung Moden ini dikawal ketat bagi menjamin kualiti.

Terdapat zip dibahagian penting terutamanya bahagian tangan, menjadikan ianya mesra wuduk. Tak cukup dengan tu, zip juga dsediakan dibahagian belakang baju sekaligus menjamin impak keselesaan maksima buat si pemakai.

Apabila kami mengatakan SOPHIA merupakan Kurung Edisi Terhad, kami benar-benar maksudkan perkara tersebut. Serius tak tipu, ini memang edisi terhad. Jadi, jika tak ingin terlepas mendapatkan SOPHIA, kami boleh hantarkan FREE REMINDER kepada anda, cuma perlu daftar melalui borang dibawah dan kami akan ingatkan anda apabila SOPHIA dilancarkan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GRAB FELORA KURUNG EARLY BIRDS PRICE NOW
RM79.90/pcs only.
x