2021, walapun baru sahaja bermula, ianya penuh dengan kejutan. Ini termasuk kejutan dari kami sendiri di Karabum kepada anda semua di awal tahun 2021 ini. Nantikan pada 21 Januari ini jam 10 pagi, sesuatu yang cukup mengujakan bakal hadir!

Memperkenalkan sesuatu yang berbeza dari kebiasaan, Mermaid Shawl! Ini merupakan koleksi edisi khas shawl yang dikeluarkan oleh kami, direka khas bagi memberikan keselesaan yang maksima kepada anda si pemakai, shawl ini hadir dengan 11 pilihan warna yang cukup menarik dan mempersonakan.

11 pilihan warna yang terdapat pada Mermaid Shawl memberikan anda pilihan untuk tampil cantik dan elegan tidak kira apa sahaja busana atau pakaian yang anda sarungkan dibadan. Mermaid Shawl kami akan pantas menyerikan penampilan.

JANGAN TERLEPAS!

Jangan terlepas apa? Jangan terlepas untuk menjadi orang yang terawal memiliki Mermaid Shawl kami dimana terdapat beberapa offer yang lebih daripada menarik untuk anda.

HARGA EARLY BIRD!

Anda pernah dengar pepatah mat saleh yang mengatakan Early Bird gets the worm? Pernah kann, jadi bagi meraikan semangat orang terawal yang mendapatkan Shawl Mermaid kali ini, ini antara kelebihan yang you guys akan dapat

  • Harga promosi pengenalan :- Mermaid Shawl boleh didapati pada harga RM25 sahaja berbanding harga asal RM29 !
  • 5 Terawal :- Bagi 5 pembeli terawal, you guys akan dapat hadiah berupa Baju Kurung Karabum bernilai RM88 dan Snack Pack Istimewa bernilai RM10!
  • Tak cukup dengan itu, anda juga boleh mendapatkan 5 helai mermaid Shawl pada harga serendah RM100!

See, nampak tak penjimatan yang dan offer yang kami tawarkan jika anda merupakan pembeli terawal Mermaid Shawl ini kelak?

Oh ya, Mermaid Shawl ini hanya boleh didapatkan secara Online sahaja dan tidak akan ada di butik-butik Karabum ya. So, jangan lepaskan peluang keemasan ni.

Dear Karabum, boleh tak tolong ingatkan kami bila Shawl cantik ni dah release?

Yes boleh Dear! Cuma isikan je borang dibawah dan kami akan hantar free reminder bila dah release 21 January nanti!

Mega Online Warehouse Sale Ni Khas Untuk Korang Je Tau
Jangan Risau, Baju Paling Mahal Pun RM69.90 Jerr.
x