Kecoh akhir-akhir ini mengenai pendapat yang mengatakan Baju Kurung kita kian dilupakan. Kami secara peribadi tidak merasakan begitu.

Moden Nieka KurungJadi, bagi membuktikan bahawa baju Kurung tradisi masih mendapat tempat dihati kami semua, 1 Februari akan datang, Karabum memutuskan untuk memperkenalkan sebuah koleksi baru yang bakal memukau mata dan sekaligus melenyapkan gossip liar yang mengatakan itu dan ini mengenai Baju Kurung tradisi kita.

Moden Nieka Edisi Terhad Jan 2021, merupakan koleksi baharu Karabum yang diberi nafas segar dalam setiap aspek  terutamanya pemilihan corak untuk koleksi kali ini.

 

Sesuai dengan nama yang diberi, Moden Nieka merupakan gabungan elemen tradisi dan juga moden. Sekaligus memberi nafas baru kepada Baju Kurung yang dihasilkan.

Kalau nak cerita tentang apa yang best Moden Nieka, kami khuatir artikel ni akan bertukar menjadi satu dokumentari Panjang. Tapi ini yang paling best senang cerita.

  • Diperbuat dari English Cotton
  • Ya, jika anda peminat baju Kurung Karabum, mesti perasan yang kebanyakkan keluaran kami diperbuat daripada English Cotton yang cukup berkualiti tinggi.
  • Merupakan baju Kurung labuh
  • Ini yang paling menarik mengenai Moden Nieka kali ini. Ia merupakan baju Kurung dengan rekaan labuh, menepati citarasa mereka yang inginkan Kurung moden dengan rekaan labuh dan selesa dipakai.
  • 15 kombinasi corak malar segar!
  • Moden Nieka hadir dengan satu kelebihan yang nyata, baju Kurung ini menggunakan corak yang cukup segar dan sedap mata memandang. Kami sajikan 15 pilihan corak yang cukup menawan. Berhati-hati takut rambang mata nanti!

Early birds get the worms. Itu yang mat saleh kata. Yang kami kata ialah, Moden Nieka akan ditawarkan pada harga promosi pengenalan yang cukup memukau hati, rugi jika anda terlepas harga promosi ini kelak.

Nak tahu? Isi jer borang daftar minat dibawah ni, kami akan hantar info awal untuk HARGA PROMOSI dan FREE REMINDER untuk korang nanti.

One thought on “MODEN NIEKA – SIAPA BILANG BAJU KURUNG KIAN DILUPAKAN?!

Comments are closed.

Mega Online Warehouse Sale Ni Khas Untuk Korang Je Tau
Jangan Risau, Baju Paling Mahal Pun RM69.90 Jerr.
x