Korang nak rahsia paling mudah untuk 24/7 tampil menawan dan berkeyakinan? Ini artikel yang tepat untuk you guys bersempena pelancaran Baju Kurung Moden Nieka edisi Mac 2021 pada 1 Mac bersamaan hari Isnin akan datang.

Sebenarnya banyak faktor yang boleh membantu korang tampil cantik tanpa henti, dalam artikel kali ini kami akan kongsi 14 jenis corak yang bila disarungkan di badan, bakal jadi auto cantik.

14 Corak, 14 Rahsia

Moden Nieka edisi Mac kali ini hadir dengan 14 jenis rekaan corak berkonsepkan warna lembut. Kesemua 14 corak ini direka khas bagi menampilkan keayuan si pemakai sekaligus meningkatkan tahap keyakinan.

Ramai yang tak tahu, pemilihan baju Kurung dengan gabungan corak yang tepat amatlah penting dalam menjadikan sang pemakai tampak lebih ayu dan menawan dari kebiasaan.

Sesuai dengan nama yang diberi, Moden Nieka merupakan gabungan elemen tradisi dan juga moden. Sekaligus memberi nafas baru kepada Baju Kurung yang dihasilkan.

Kalau nak cerita tentang apa yang best Moden Nieka, kami khuatir artikel ni akan bertukar menjadi satu dokumentari Panjang. Tapi ini yang paling best senang cerita.

  • Diperbuat dari English Cotton
  • Ya, jika anda peminat baju Kurung Karabum, mesti perasan yang kebanyakkan keluaran kami diperbuat daripada English Cotton yang cukup berkualiti tinggi.
  • Merupakan baju Kurung labuh
  • Ini yang paling menarik mengenai Moden Nieka kali ini. Ia merupakan baju Kurung dengan rekaan labuh, menepati citarasa mereka yang inginkan Kurung moden dengan rekaan labuh dan selesa dipakai.
  • 14 kombinasi corak malar segar!
  • Moden Nieka hadir dengan satu kelebihan yang nyata, baju Kurung ini menggunakan corak yang cukup segar dan sedap mata memandang. Kami sajikan 14 pilihan corak yang cukup menawan. Berhati-hati takut rambang mata nanti!

Early birds get the worms. Itu yang mat saleh kata. Yang kami kata ialah, Moden Nieka akan ditawarkan pada harga promosi pengenalan yang cukup memukau hati, rugi jika anda terlepas harga promosi ini kelak.

KUPON KHAS AKAN DIBERIKAN JKA ANDA MENDAFTAR UNTUK MENDAPATKAN MODEN NIEKA EDISI MAC INI.

Nak tahu? Isi jer borang daftar minat dibawah ni, kami akan hantar info awal untuk HARGA PROMOSI dan FREE REMINDER untuk korang nanti.


Berikut ialah corak-corak Moden Nieka edisi Mac yang kami ketengahkan buat anda. Dah tak perlu pening nak pakai baju Kurung corak apa lepas ni untuk tampil cantik, pilih je mana-mana dari 14 corak moden nieka dibawah ni, auto cantik jangan risau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

GRAB FELORA KURUNG EARLY BIRDS PRICE NOW
RM79.90/pcs only.
x