Kelainan tanpa mengorbankan ciri warisan.Itu yang kami di Karabum cuba tampilkan dalam setiap koleksi termasuk koleksi baharu IRIS KEBAYA 1 April 2021 akan datang.

KOLEKSI RAYA

Koleksi ini merupakan siri pertama koleksi Raya Karabum (yes! Ada beberapa lagi yang patut anda nantikan) yang merupakan cubaan kami dalam memberikan Nafas Segar kepada siri Kebaya warisan negara kita.

Anda akan menjadi seindah-indah ciptaan di Hari Raya jika tampil berbaju Kurung, akan tetapi jauh lebih indah jika berkebaya IRIS di pagi Raya.Ini serius.

IRIS Kebaya hadir dengan beberapa ciri yang tidak akan anda jumpai pada mana-mana koleksi jenama lain.

Kebaya Berbutang

IRIS menggunakan konsep Kebaya ber”klip” menggunakan “Button Snap” dibahagian tengah yang memberikan keselesaan maksima untuk korang ketika disarungkan dibadan.

Kesopanan dan Kesusilaan

Merupakan elemen yang digarapkan dengan cukup baik pada IRIS. Kebaya ini berkonsepkan Kebaya Labuh yang menjadikan sang pemakai tampil cukup ayu dan menawan.

15 Corak, 15 Wajib Didapatkan

Salah satu yang cukup istimewa mengenai IRIS KEBAYA ialah koleksi kali ini tampil dengan 15 corak pilihan.

Anda mungkin akan sangat terpikat dengan kesemua 15 corak IRIS kelak dan jangan risau, kami amat mengalukan untuk anda membeli kesemua corak yang ada. Yelah dah nama pun terpikat dengan semua corak yang ada kan. Kami faham.

ITU JE KE CIRI IRIS KEBAYA?

Tidak. IRIS turut mengekalkan apa yang sedia cemerlang dalam siri Koleksi Karabum. Diperbuat menggunakan English Cotton material, kualiti penghasilan kebaya ini dikawal ketat bagi menjamin kualiti.

Terdapat zip dibahagian penting terutamanya bahagian tangan, menjadikan ianya mesra wuduk sekaligus menjamin impak keselesaan maksima buat si pemakai.

DEALS YANG MENAKJUBKAN!

Yes, memang betul menakjubkan, kami tak sembang. Korang boleh mula mendapatkan IRIS KEBAYA dengan harga promosi  bermula 1 hingga 4 April secara online di www.karabumhq.com .

Ini promosi IRIS KEBAYA yang korang kena beri perhatian

EARLY BIRD DEALS – 1 PCS RM86.90 dan jika 2 PCS keatas hanya RM79.90 sepasang!

Terlepas memang rugi sebab harga normal untuk IRIS KEBAYA ialah RM93.10 tau!

DEKAT BUTIK AKAN ADA DEALS TAK?

Of course, ada! Promosi di kesemua Butik Karabum (Shah Alam, KL, Johor Bahru dan Melaka) akan berlangsung dari 2 hingga 4 April dengan promosi yang lebih menakjubkan!

KARABUM MELAKA GRAND OPENING

Yes, ini yang paling gempak. Kami akan membuka sebuah lagi Butik baharu guysss. Dimana? Berdekatan Dataran 1 Malaysia Klebang!

Nak tahu lebih lanjut? Macam biasa isi jer form bawah ni, kami akan kongsikan semua info untuk anda okay?

One thought on “IRIS KEBAYA – SAAT WARISAN DIBERI NAFAS SEGAR

Comments are closed.

Mega Online Warehouse Sale Ni Khas Untuk Korang Je Tau
Jangan Risau, Baju Paling Mahal Pun RM69.90 Jerr.
x