Tips pilih Baju Kurung moden,mudah je sebenarnya nak pilih baju ni.Korang bukan hanya perlu lihat kepada saiz tau, tapi yang sama penting perlu dilihat ialah jenis potongan badan masing-masing supaya baju yang disarung tampak elok terletak digayakan.

Yelah, dah penat pilih baju siap bayar shipping, sekali bila sampai,  tak kena dengan badan apatah lagi dengan jiwa.

Taknak lah jadi macam tu kan.

Jadi semoga tips infografik bawah ni nanti dapat bantu korang untuk buat pemilihan okay?

TIPS PILIH BAJU KURUNG
Baju Kurung Moden Nieka 10-88

Dekat bawah ni min senaraikan beberapa infografik mengenai baju Kurung moden yang sesuai dengan potongan badan masing-masing.

Mungkin jenis potongan badan yang dalam gambar bawah ni tak terlalu tepat, tapi boleh la kalau nak dijadikan rujukan umum orang kata.

TIPS PILIH BAJU KURUNG MODENbaju kurung moden 1baju kurung moden 1baju kurung moden 1baju kurung moden 1baju kurung moden 1

Sekali lagi min ingatkan, Jenis baju kurung atau potongan baju kurung yang ditunjukkan dalam infografik atas tu bagaimanapun hanyalah secara umum dan general.

Ianya sekadar cadangan mengenai apa yang sesuai supaya kurung moden yang korang pakai nanti lebih selesa dipakai dan tampak cantik terletak dibadan masing-masing.

Jangan lupa baca artikel kami mengenai kenali jenis potongan badan anda yang dapat membantu anda memilih baju yang lebih bersesuaian nanti .

Oh lagi satu, kongsikan artikel ini bersama rakan-rakan korang okay?