JENIS JAHITAN ASAS BAJU YANG WAJIB ANDA TAHU

Jenis jahitan asas baju yang min rasa korang perlu sekurang-kurangnya kena ambil tahu sebagai pengetahuan asas.Ada beberapa jenis cara yang wujud dalam dunia jahitan yang boleh dipraktikkan bila diperlukan nanti. Dekat bawah ni, min senaraikan jenis jahitan asas baju yang wajib korang tahu.Semoga senarai dibawah dapat membantu dan memudahkan korang yang ingin kenali dunia jahitan […]

TIPS PILIH BAJU KURUNG MODEN IKUT POTONGAN BADAN

Tips pilih Baju Kurung moden,mudah je sebenarnya nak pilih baju ni.Korang bukan hanya perlu lihat kepada saiz tau, tapi yang sama penting perlu dilihat ialah jenis potongan badan masing-masing supaya baju yang disarung tampak elok terletak digayakan. Yelah, dah penat pilih baju siap bayar shipping, sekali bila sampai,  tak kena dengan badan apatah lagi dengan […]

TIPS JAGA BAJU KURUNG COTTON

Tips penjagaan baju kurung cotton atau baju kurung moden.Min tertarik betul dengan satu perkongsian di laman Facebook tentang tips nak jaga baju kurung cotton ni. So, min share dekat sini dengan korang semua, senang in case nak refer cara yang ok untuk jaga baju masing-masingkan. Sedikit tips penjagaan baju kurung cotton dan beberapa idea untuk […]

Have You Book Our Moden Nieka July Edition?
They are Limited Edition! BOOK NOW!
x