Category Archives: BLOG AND TIPS

Lubnaa – “Ini Wajib Beli Ni, As A Reward For Yourself”

Kehadapan Princess of Karabum

Pernah tak bila lihat satu koleksi Kurung, terus terdetik, ini wajib beli ni, as a reward for myself”, tapi kecewa terduduk bila melihat harga yang ditawarkan tak jauh beza dengan bil elektrik anda yang melambung ketika PKP baru-baru ini.

Percayakah anda jika kami katakan, lain pula kisahnya dengan LUBNAA. Lubnaa, koleksi terbaru kami yang akan dilancarkan pada 6 Ogos 2020 akan datang boleh dibeli melalui website dan pesanan WhatsApp bermula jam 10.00 pagi manakala pembelian di butik akan bermula pada 8 Ogos 2020.

“Gapo dio LUBNAA ni kak?”

Saat melihat rekaan koleksi baharu Karabum yang akan dilancarkan pada 6 Ogos ini, hati kami terdetik, betapa anggunnya si pemakai bakal tampil tatkala menyarung Lubnaa .

Sesuatu yang menjadi impian kami di Karabum, ingin melihat busana kami dapat membantu wanita diluar sana tampil anggun, menawan disamping meningkatkan tahap keyakinan diri.

Cuba anda lihat koleksi yang ditawarkan Karabum, kesemua koleksi Kurung kami berkonsepkan wajib beli sebab bila dibandingkan dengan kualiti dan harga, ia takkan buat peminat kami terduduk.

Koleksi Karabum hanya akan buat peminat Kurung letih berdiri dek kerana ralit memilih baju di butik. Ini adalah fakta. (psst, jangan risau Karabum dah sediakan kusyen selesa untuk anda rehat take five).

Lubnaa akan kekalkan tradisi tersebut dan lebih menarik lagi, segalanya ditambah baik.Corak yang digarap pada LUBNAA kini berkonsepkan bunga-bungaan. Terdapat 6 jenis corak yang bakal buat anda pening untuk memilih dek kerana cantiknya setiap satu.

Satu konsep yang akan membuatkan si pemakai tampil kelihatan segar walaupun sebenarnya sedang keletihan. Itu kelebihan LUBNAA.

Dari segi rekaan, LUBNAA kami ketengahkan konsep Kurung labuh yang terkenal pada Kurung Pahang. Mengekalkan elemen moden tanpa mengorbankan elemen klasik vintage.

Tahu apa yang lagi menarik? Kain Kurung LUBNAA. Kain Kurung kali ini menggunakan style apa yang dipanggil sebagai Lipat Batik.

Lipat Batik kami ketengahkan bagi memaksimumkan keselesaan si pemakai.  Baik tika berjalan berseorangan atau bersama tersayang mahupun ketika duduk melayan perasaan.

Itu je ke ciri LUBNAA?

Tidak. Lubnaa turut mengekalkan apa yang sedia cemerlang dalam siri Koleksi Kurung Karabum. Diperbuat menggunakan English Cotton material, kualiti penghasilan Lubnaa dikawal ketat bagi menjamin kualiti.

Terdapat zip dibahagian penting terutamanya bahagian tangan, menjadikan ianya mesra wuduk. Tak cukup dengan tu, zip juga dsediakan dibahagian belakang baju sekaligus menjamin impak keselesaan maksima buat si pemakai.

Oh yaa, LUBNAA juga available untuk anak gadis anda, ini masanya untuk realisasikan impian anak anda untuk sedondon dengan mak dia yang tersayang!

Kak, Kami Tak Sabar Nak Pakai LUBNAA!

Sabar dear Princess, LUBNAA secara rasminya akan dilancarkan pada 6 Ogos 2020 nanti. Jadi apa patut you guys buat?

  1. Save the Date. Letak reminder pada phone. Ok dah?
  2. Bookmark website Karabumhq.com pada pelayar web. Dah jugak?

Ok, sekarang ni, duduk, relax dan tunggu 6 Ogos. Bila LUBNAA lancar je, klik laju-laju pastu beli terus. Kami akan pack dan wrap laju-laju dan hantar sampai depan pintu rumah (guna courier la tapi).

Kalau Kami Nak Datang Butik, Boleh? LUBNAA Ada Tak?

Of course la bolehh. LUBNAA turut boleh dibeli di kesemua butik Karabum bermula 8 Ogos 2020 yang bertempat di:

Kunjungi kami

WAKTU OPERASI
Selasa – Khamis
11.00 pagi – 6.30 Petang
Jumaat – Ahad
11.00 Pagi – 8.30 Malam
Isnin [Tutup]

KARABUM KL
StarParc Point, E-03-08 Level 3,
Jalan Taman Ibu Kota, 53300 Kuala Lumpur
[ Waze : Karabum Boutique KL ]

KARABUM SHAH ALAM
No 30-1, Jalan Selasih K U12/K,
Cahaya Alam, Selangor
[ Waze : Karabum Boutique Shah Alam ]

KARABUM BOUTIQUE JB
NO. 66, 01, Jalan Perjiranan 2, Bandar Dato Onn,

81100 Johor Bahru, Johor

[ Waze Karabum Boutique JB ]