Category Archives: Uncategorized

PROMOSI FELORA KURUNG -DAFTAR CEPAT SEBELUM LAMBAT

Felora Kurung, ini merupakan koleksi RAYA KARABUM kedua selepas IRIS Kebaya yang tampil sedondon bersama kids FELORA.Yes, koleksi kali ini turut datang dengan versi kids.

Apa yang best mengenai Felora selain daripada 10 corak yang cukup cantik dan menawan? Promosi Felora! Yes, promosi Felora memang korang tak boleh lepaskan walau macam mana pun. Kalau tak memang rugi!

FELORA KURUNG
Normal Price : RM93.10

PROMO PRICE
EarlyBird Online( 19 & 20 Apr)
EarlyBird Boutique (2-4 April & 22-25 April)
1. Felora : RM79.90
2. Felora Kids : RM52
3. COMBO (Felora + Kids) = RM120 only (NP: RM 145.10)

PROMO (After EarlyBird Price 21 Apr onwards )
1. Felora : RM89 (NP: RM93.10)
2. Kids : RM52
3. COMBO (Felora + Kids): RM130 only (NP: RM 145.10)

Taknak terlepas? Isi je borang dibawah, kami akan pastikan you guys tak terlepas promo Felora ni!

IRIS KEBAYA – SAAT WARISAN DIBERI NAFAS SEGAR

Kelainan tanpa mengorbankan ciri warisan.Itu yang kami di Karabum cuba tampilkan dalam setiap koleksi termasuk koleksi baharu IRIS KEBAYA 1 April 2021 akan datang.

KOLEKSI RAYA

Koleksi ini merupakan siri pertama koleksi Raya Karabum (yes! Ada beberapa lagi yang patut anda nantikan) yang merupakan cubaan kami dalam memberikan Nafas Segar kepada siri Kebaya warisan negara kita.

Anda akan menjadi seindah-indah ciptaan di Hari Raya jika tampil berbaju Kurung, akan tetapi jauh lebih indah jika berkebaya IRIS di pagi Raya.Ini serius.

IRIS Kebaya hadir dengan beberapa ciri yang tidak akan anda jumpai pada mana-mana koleksi jenama lain.

Kebaya Berbutang

IRIS menggunakan konsep Kebaya ber”klip” menggunakan “Button Snap” dibahagian tengah yang memberikan keselesaan maksima untuk korang ketika disarungkan dibadan.

Kesopanan dan Kesusilaan

Merupakan elemen yang digarapkan dengan cukup baik pada IRIS. Kebaya ini berkonsepkan Kebaya Labuh yang menjadikan sang pemakai tampil cukup ayu dan menawan.

15 Corak, 15 Wajib Didapatkan

Salah satu yang cukup istimewa mengenai IRIS KEBAYA ialah koleksi kali ini tampil dengan 15 corak pilihan.

Anda mungkin akan sangat terpikat dengan kesemua 15 corak IRIS kelak dan jangan risau, kami amat mengalukan untuk anda membeli kesemua corak yang ada. Yelah dah nama pun terpikat dengan semua corak yang ada kan. Kami faham.

ITU JE KE CIRI IRIS KEBAYA?

Tidak. IRIS turut mengekalkan apa yang sedia cemerlang dalam siri Koleksi Karabum. Diperbuat menggunakan English Cotton material, kualiti penghasilan kebaya ini dikawal ketat bagi menjamin kualiti.

Terdapat zip dibahagian penting terutamanya bahagian tangan, menjadikan ianya mesra wuduk sekaligus menjamin impak keselesaan maksima buat si pemakai.

DEALS YANG MENAKJUBKAN!

Yes, memang betul menakjubkan, kami tak sembang. Korang boleh mula mendapatkan IRIS KEBAYA dengan harga promosi  bermula 1 hingga 4 April secara online di www.karabumhq.com .

Ini promosi IRIS KEBAYA yang korang kena beri perhatian

EARLY BIRD DEALS – 1 PCS RM86.90 dan jika 2 PCS keatas hanya RM79.90 sepasang!

Terlepas memang rugi sebab harga normal untuk IRIS KEBAYA ialah RM93.10 tau!

DEKAT BUTIK AKAN ADA DEALS TAK?

Of course, ada! Promosi di kesemua Butik Karabum (Shah Alam, KL, Johor Bahru dan Melaka) akan berlangsung dari 2 hingga 4 April dengan promosi yang lebih menakjubkan!

KARABUM MELAKA GRAND OPENING

Yes, ini yang paling gempak. Kami akan membuka sebuah lagi Butik baharu guysss. Dimana? Berdekatan Dataran 1 Malaysia Klebang!

Nak tahu lebih lanjut? Macam biasa isi jer form bawah ni, kami akan kongsikan semua info untuk anda okay?

MERMAID SHAWL – SECANTIK SEAKAN DI DUNIA MAGIS

2021, walapun baru sahaja bermula, ianya penuh dengan kejutan. Ini termasuk kejutan dari kami sendiri di Karabum kepada anda semua di awal tahun 2021 ini. Nantikan pada 21 Januari ini jam 10 pagi, sesuatu yang cukup mengujakan bakal hadir!

Memperkenalkan sesuatu yang berbeza dari kebiasaan, Mermaid Shawl! Ini merupakan koleksi edisi khas shawl yang dikeluarkan oleh kami, direka khas bagi memberikan keselesaan yang maksima kepada anda si pemakai, shawl ini hadir dengan 11 pilihan warna yang cukup menarik dan mempersonakan.

11 pilihan warna yang terdapat pada Mermaid Shawl memberikan anda pilihan untuk tampil cantik dan elegan tidak kira apa sahaja busana atau pakaian yang anda sarungkan dibadan. Mermaid Shawl kami akan pantas menyerikan penampilan.

JANGAN TERLEPAS!

Jangan terlepas apa? Jangan terlepas untuk menjadi orang yang terawal memiliki Mermaid Shawl kami dimana terdapat beberapa offer yang lebih daripada menarik untuk anda.

HARGA EARLY BIRD!

Anda pernah dengar pepatah mat saleh yang mengatakan Early Bird gets the worm? Pernah kann, jadi bagi meraikan semangat orang terawal yang mendapatkan Shawl Mermaid kali ini, ini antara kelebihan yang you guys akan dapat

  • Harga promosi pengenalan :- Mermaid Shawl boleh didapati pada harga RM25 sahaja berbanding harga asal RM29 !
  • 5 Terawal :- Bagi 5 pembeli terawal, you guys akan dapat hadiah berupa Baju Kurung Karabum bernilai RM88 dan Snack Pack Istimewa bernilai RM10!
  • Tak cukup dengan itu, anda juga boleh mendapatkan 5 helai mermaid Shawl pada harga serendah RM100!

See, nampak tak penjimatan yang dan offer yang kami tawarkan jika anda merupakan pembeli terawal Mermaid Shawl ini kelak?

Oh ya, Mermaid Shawl ini hanya boleh didapatkan secara Online sahaja dan tidak akan ada di butik-butik Karabum ya. So, jangan lepaskan peluang keemasan ni.

Dear Karabum, boleh tak tolong ingatkan kami bila Shawl cantik ni dah release?

Yes boleh Dear! Cuma isikan je borang dibawah dan kami akan hantar free reminder bila dah release 21 January nanti!

DAHLEA- KURUNG UNIK BERPOKET DUA, BERBUNGA CERIA, SECANTIK ANDA YANG BAKAL MEMILIKINYA

Dahlea, satu nama yang indah kami pilih untuk menggambarkan betapa cantik dan istimewanya koleksi terbaru Baju Kurung Karabum yang akan dilancarkan pada 12 November kelak.

Jika anda merasakan DAHLEA sama je dengan koleksi Kurung lain di pasaran, anda tersilap.

APA YANG MENARIK MENGENAI DAHLEA?

HARGA! YES HARGA YANG MENARIK TENTANG DAHLEA!

Bakal ditawarkan pada harga normal RM93.10,  akan ada harga Early Bird price dimana DAHLEA akan ditawarkan pada harga serendah RM69.90 hanya pada 12 & 13 November (Khamis & Jumaat)!

Macam mana nak dapat harga RM69.90 tu? Mudah je sis, isi je borang daftar minat dibawah kami akan hantar free reminder untuk anda rebut DAHLEA pada harga RM69.90!

Terlepas harga RM69.90 tu memang auto rugi menangis tak berlagu dibucu katil. Jika terlepas, DAHLEA boleh didapatkan pada harga Super Jimat RM88 sahaja!

Oh ya! Kurung Dahlea hadir dengan beberapa ciri menarik dan eksklusif antaranya:

2 Poket tersembunyi dibahagian depan baju Kurung Dahlea!

Kenapa 2 dan bukannya 1 atau 3 poket?

Kita hidup di zaman masing-masing gunakan sehingga 2-3 smarpthone serentak. Kehadiran poket pada DAHLEA sekaligus menyelesaikan masalah cari smartphone dalam beg tak jumpa sebab bermacam-macam ada dalam beg tu”.

Letakkan sahaja dalam poket depan, settle.

2 poket ini juga membantu disaat ingin menyimpan kunci kereta atau duit syiling atau nota kiriman orang yang meminati anda.

Kenapa bukan 3 poket di depan? Tak pernah dibuat orang ada 3,4 poket pada baju Kurung. 2 sahaja sudah mencukupi.

DAHLEA, merupakan baju Kurung moden yang hadir dengan 11 pilihan rekaan corak dengan motif Bunga sebagai corak utama. Kesemua 11 corak bakal membuatkan anda tampil yakin, tampil menawan dan tampil dengan perasaan bangga betapa cantiknya anda di Pejabat hari ini berbaju Kurung DAHLEA.

EDISI TERHAD AKA LIMITED EDITION

Menjadi tradisi Karabum dimana kebanyakkan Kurung yang dihasilkan adalah cukup eksklusif dan terhad. Ini bagi menjaga kualiti dan menjamin rasa exclusive pada setiap keluaran.

Sama juga DAHLEA, suka untuk kami ingatkan bahawa koleksi DAHLEA adalah Kurung edisi khas yang jika anda terlepas untuk membelinya DAHLEA, maka tiada peluang kedua buatmu.

Jadi jangan terlepas ok? Isi je borang daftar minat dibawah dan kami akan hantar peringatan percuma ataupun bahasa mudahnya REMINDER.

 

ITU JE KE CIRI KURUNG DAHLEA?

Tidak. DAHLEA turut mengekalkan apa yang sedia cemerlang dalam siri Koleksi Kurung Karabum. Diperbuat menggunakan English Cotton material, kualiti penghasilan Kurung Moden ini dikawal ketat bagi menjamin kualiti.

Terdapat zip dibahagian penting terutamanya bahagian tangan, menjadikan ianya mesra wuduk. Tak cukup dengan tu, zip juga dsediakan dibahagian belakang baju sekaligus menjamin impak keselesaan maksima buat si pemakai.

NAMPAK GAYA TAK SABAR DAH NAK REBUT DAHLEA NI CEPAT-CEPAT KAN.

Ok, apa yang you guys perlu buat ialah cuma isi borang daftar minat dekat bawah senang kami nak hantar Free Reminder yang DAHLEA harga RM69.90 dah bermula!

GRAB FELORA KURUNG EARLY BIRDS PRICE NOW
RM79.90/pcs only.
x