TIPS PILIH BAJU KURUNG MODEN IKUT POTONGAN BADAN

Tips pilih Baju Kurung moden,mudah je sebenarnya nak pilih baju ni.Korang bukan hanya perlu lihat kepada saiz tau, tapi yang sama penting perlu dilihat ialah jenis potongan badan masing-masing supaya baju yang disarung tampak elok terletak digayakan. Yelah, dah penat pilih baju siap bayar shipping, sekali bila sampai,  tak kena dengan badan apatah lagi dengan […]

TIPS JAGA BAJU KURUNG COTTON

Tips penjagaan baju kurung cotton atau baju kurung moden.Min tertarik betul dengan satu perkongsian di laman Facebook tentang tips nak jaga baju kurung cotton ni. So, min share dekat sini dengan korang semua, senang in case nak refer cara yang ok untuk jaga baju masing-masingkan. Sedikit tips penjagaan baju kurung cotton dan beberapa idea untuk […]

EarlyBird Promo Klasik Moden Nieka
x